Четверг, 28.03.2024, 23:10

HARDTECHNO
Неофициальный форум студентов Винницкого Политеха

Привет, Гость | RSS
Главная | Гороскопы | Рефераты | Web-камера | Регистрация | Войти
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Beauty  
HARDTECHNO - Неофициальный форум студентов ВНТУ » Политех » Обменник » Конкурс письмових та фоторобіт ("Моя країна – Європейська Україна")
Конкурс письмових та фоторобіт
КонкурсДата: Среда, 08.02.2012, 20:13 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Участники
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Хочеш отримати – IPad, IPhone 4 G, Ipod touch, фотоапарат Canon EOS 500, чи стильний нетбук? Візьми участь у конкурсі письмових та фоторобіт "Моя країна – Європейська Україна".
Посилання на сторінку організації у мережі Facebook: http://www.facebook.com/uepeu
Посилання на положення конкурсу: http://www.u-e-p.eu/dyati/konkurs-pismovih-ta-foto-robit.html
Посилання на сайт організації: http://www.u-e-p.eu

Мета конкурсу ініціювати широку суспільну дискусію стосовно змісту та суті європейських цінностей та європейських стандартів соціального життя;
популяризувати в Україні найкращий європейський досвід у соціальній, гуманітарній, політичній, економічній та інших сферах; актуалізувати потребу європеїзації та євроінтеграції України; підвищити рівень обізнаності української молоді та всього суспільства щодо форми та змісту євроінтеграційних процесів.

Участь у Конкурсі можуть взяти громадяни України віком від 16 до 45 років. Учасники мають надіслати свої письмові творчу роботу та/або фотороботу в електронному вигляді через мережу Інтернет на електронну адресу Оргкомітету: mediacentre@u-e-p.eu.

У Конкурсі беруть участь письмові роботи українською мовою в електронному вигляді. Від одного автора приймається не більше однієї творчої роботи загальним обсягом від 3-х до 5-ти сторінок формату А-4 (шрифт Times New Roman, 14 кегль, інтервал 1,5, поля – стандартні). Учасники також можуть надсилати свої фотороботи на електронну адресу Оргкомітету.

На початку творчої роботи учасник має зазначити свої повне прізвище, ім'я та по батькові, рік народження, адресу проживання (поштового листування), контактний телефон, електронну адресу, а також тему роботи. Школярі та студенти мають зазначити назву навчального закладу, а також клас або курс навчання.

Оцінка письмових та фоторобіт проводиться Конкурсним журі у трьох номінаціях залежно від віку учасника:
І номінація: роботи учнів середніх шкіл 10-11 класів, професійних технічних училищ та інших навчальних закладів віком до 17 років;
ІІ номінація: роботи студентів вищих навчальних закладів та учасників віком до 24 років;
ІІІ номінація: роботи молодих учасників віком до 45 років.

Критерії оцінювання робіт:
• оригінальність, нестандартність мислення;
• індивідуальність виконання;
• актуальність та повне розкриття теми;
• загальносуспільна цінність напрацювань автора.

Прийом робіт триватиме з 15 грудня 20011 року до 15 березня 2012 року. Оцінка робіт та визначення результатів Конкурсу проводитиметься до 15 квітня 2012 року, оприлюднення результатів Конкурсу – до 1 травня 2012 року.

У кожній номінації переможці нагороджуються цінними призами:
за І місце – IPad
за ІІ місце – IPhone 4 G
за ІІІ місце – Ipod touch
за найкращу фото-роботу – фотоапарат Canon EOS 500

Детальні умови Конкурсу оприлюднені на сайті організації: http://www.u-e-p.eu. Всі роботи будуть розміщені на сайті, а також у соціальній мережі Facebook на сторінці МГО "Українська Європейська Перспектива". У Facebook за роботи можна буде голосувати, автор роботи яка збере найбільшу кількість голосів отримає приз глядацьких симпатій – стильний ноутбук. Особисті дані (домашня, та електронна адреси) оприлюднюються лише з дозволу автора.
 
HARDTECHNO - Неофициальный форум студентов ВНТУ » Политех » Обменник » Конкурс письмових та фоторобіт ("Моя країна – Європейська Україна")
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Партнёры Реклама Статистика
  Яндекс цитирования СтудЗона: рефераты, преподаватели, студенты... be number one Rambler's Top100 рефераты Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів Топ Суперраскрутка 1
Copyright © 2024 by MCF Studio
Хостинг от uCoz