Пятница, 29.03.2024, 14:57

HARDTECHNO
Неофициальный форум студентов Винницкого Политеха

Привет, Гость | RSS
Главная | Гороскопы | Рефераты | Web-камера | Регистрация | Войти
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Beauty  
HARDTECHNO - Неофициальный форум студентов ВНТУ » Hi-tech » Internet & Lan » Приєднуйтесь до Microsoft User Group Вінниця
Приєднуйтесь до Microsoft User Group Вінниця
akrakovetskyДата: Четверг, 22.01.2009, 15:56 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Участники
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до Microsoft User Group Вінниця!!!

Те, що група і створюється під егідою Microsoft, означає що їх команда буде нам максимально допомагати - ключами до продуктів, організацією зустрічей з професіоналами, ПЗ тощо. Однак ніщо нам не заважає обмінюватись думками і з приводу PHP, Perl, Java та інших технологій.

Інформація про всі ці технології також буде постійно з'являтись на нашому сайті. Плюс ви зможете замовляти додатковий пост - що вам незрозуміло чи цікаво, ми по можливості будемо описувати.

З приводу зустрічей - одна з них планується вже в грудні. Ми плануємо запросити Microsoft Evangelist-а Сергія Байдачного, який розповість про всі новинки Макрософт, представлені на всесвітній конференції PDC.

Додаткову інформацію ви зможете отримати на нашому офіційно-неофіційному сайті User Group: http://mugvn.qsh.ru Нажаль ми ще не встигли вирішити всі організаційні питання з доменом і хостингом, але скоро планується переїзд на http://msug.vn.ua.

Отже, якщо ви хочете приєднатись до данної ініціативи, зареєструйтесь на сайті http://mugvn.qsh.ru. Тут же ви зможете прочитати цікаві речі про програмування, зустрічі, і т.п. А ось тут (http://mugvn.qsh.ru/forums/t/2.aspx) можна додати власні ідеї щодо першої зустрічі. Комюніті планується і далі розвивати, тому якщо ви бажаєте поділитись своїми знаннями в IT сферах, будь ласка, замовляйте собі створення блогу на http://mugvn.qsh.ru/forums/t/6.aspx.

З повагою,
Краковецкий Олександр (akrakovetsky),
організатор Microsoft User Group Вінниця

Добавлено (18.11.2008, 21:19)
---------------------------------------------
Сайт переїхав на новий домен: http://msug.vn.ua/

Добавлено (21.11.2008, 23:03)
---------------------------------------------
5 декабря в 15:00 в Винницком национальном техническом университете пройдет первая встреча Microsoft User Group Винница. На встрече будут сделаны доклады о последних новинках компании Майкрософт. Докладчик: Developer Evangelist Майкрософт Украина Сергей Байдачный.

Читать полностью - http://msug.vn.ua/blogs/akrakovetsky/archive/2008/11/21/microsoft-user-group.aspx

Добавлено (22.01.2009, 15:56)
---------------------------------------------
Друга зустріч Microsoft User Group - http://msug.vn.ua/blogs/264.aspx


Находя богатство — теряете совесть. Находя любовь — теряете рассудок. Находя истину — теряете веру. И только потеряв все — находите свободу.
 
HARDTECHNO - Неофициальный форум студентов ВНТУ » Hi-tech » Internet & Lan » Приєднуйтесь до Microsoft User Group Вінниця
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Партнёры Реклама Статистика
  Яндекс цитирования СтудЗона: рефераты, преподаватели, студенты... be number one Rambler's Top100 рефераты Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів Топ Суперраскрутка 1
Copyright © 2024 by MCF Studio
Хостинг от uCoz