Четверг, 28.03.2024, 23:12

HARDTECHNO
Неофициальный форум студентов Винницкого Политеха

Привет, Гость | RSS
Главная | Гороскопы | Рефераты | Web-камера | Регистрация | Войти
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Beauty  
HARDTECHNO - Неофициальный форум студентов ВНТУ » Бугага » Байки-Загибайки » Програма по захисту укрaїнської мови (язика)
Програма по захисту укрaїнської мови (язика)
PolikДата: Понедельник, 04.02.2008, 21:10 | Сообщение # 1
Генерал-лейтенант
Группа: Участники
Сообщений: 657
Репутация: 12
Статус: Offline
Програма по захисту укрaїнської мови (язика)

1. (перве) Каждий укрaїнець повинен чьотко і ясно панімать, шо рідну укрaїнскую мову, то бішь па-чєловєчєскі язик, треба якомога дужче бєрєчь та охраняти.
2. (вторе) Которі, падла, цього не понімають і не хатять понімать, ті вабщє, блін, не являються настоящімі укрaїнцамі і даже тєм болє людьмі.
3. (третє) Рідную укрaїнськую мову (язик) треба якомога дужче бєрєчь та охранять насамперед од всякого рода жидов, поляков, нємцев і таму подобного мєждународного імпєріалізма та сіонізма, а также від амєріканцев і ліц кавказкой та прібалтійской национальності.
4. (четвьортоє) Шоб ні у кого не вознікало нікакіх дурацьких вопросів, відразу заявляємо чьотко і ясно, шо від руського язика ми, настоящі укрaїнци, вабщє обалдєваєм і получаєм оргазм і массу удовольствія, а потому нікакой рєчі о защітє укрaїнской мови (язика) от руського язика ми нє вєдьом і бить нє должно такого в прінципє.
5. (п"яте) Шо касається бєлоруськой мови (язика), то ми в ній ні хрєна не теличим, посєму хай еті бєлоруси самі рєшать, сущєствуєт лі она вабщє, чи може це видумки всяких нєкоторих опрєдєльонних політічєскіх сіл ілі же начало внєочєрєдной пєрєд-, понімаєш, -виборчої компанії.
6. (шесте) Защіта рідного укрaїнского язика являєтся пєрвєйшим долгом каждого сознатєльного громадянина незалежної України послє уплати їм подоходного налога і прочїх обязатєльних платєжов і зборов, а также прод- і промразвьорстки.
7. (сьоме) За нєзащіту ілі нєнадлєжащую защіту рідного укрaїнского язика полагається штраф в размєрє 85 нєоблагаємих мінімумов доходів громадян ілі же, в особо опасних случаях нєзащіти, висилка (по вибору висилаємого) в Сибір, на Соловки ілі же в Жовті Води на уранові рудніки.
8. (восьме) Можна, канєшно, нємного защіщать рідний укрaїнский язик і від пречудового вєлікорусского язика, но такіє мєри по защітє должни бить обов"язково узгоджені со мною, а также затверджені укрaїнським прєзідєнтом, Прєзідєнтом Россійской Фєдєрациї і ратіфіцировані обома палатами Думи. В протівном случає смотрі (пока єсть чєм) пункт 7.
9. (дєвяте) В період защіти рідного укрaїнского язика всєм громадянінам незавісімої України нєобходімо строго пользоваться ісключітєльно укрaїнскімі словамі і лєксіконом, вошедшим у "Новий Найповніший Орфографічний Словник Укрaїнської Мови" видавництва "Наукова Думка", 2001 года, під рєдакцією кандідата технічних наук Л.Д.Кучми. За нєвиполнєніє цього трєбованія вам буде то же, что і в пунктє 7. А єслі кто будєт іспользовать в мові амєриканізми, або, не дай Бог, чєчєнізми, то, блін, такому расстрєл на мєстє.
10. (дєсяте) Для прімєру . Амєриканське слово "ракєта" запрєщається іспользовати, а вмєсто нього вводиться нове укрaїнске слово по імені ізобрєтатєля "кучмєта". Подобно етому, іностранне слово "тєлєвізор" замінюється на ісконо укрaїнську назву "кучмозор", "радіо" - на "кучмослух", "телефон" - на "кучмочуй", "мобілка" - "кучмостарчуй", "автомобіль" - на "кучмобіг", "локомотів" - "кучмотяг", "гелікоптер" - на "кучмоліт" і т.д. і т.п. Модифікуються також деякі застарілі слова на більш нові, напрімєр : "льодяник" - "кучльодя", "далеко" - "кулєда", "календула" - "кучлендана" і т.п. і т.д. Ісключєніє - слово "кучмовоз" катєгорічєскі запрєщається іспользовать для обозначєнія нєсколько ранєє появівшегося і устоявшегося понятія "кравчучка" (то бішь "тєлєжка с двумя кольосікамі, іспользуємая хохламі для пєрєвозкі мєлкіх хозяйствєнних грузов до Москви"). В протівном, блін, случає - 20 лєт бєз права пєрєпіскі.
11. (одінадцате, послєднє) Шо іще ? Кому шо, блін, не понятно - звоніть по телефону довіри "02".

Подпісь.
Прєдсєдатєль Всеукрaїнського комітєта по врятуванню укрaїнського язика
М.Я. АЗАРОВ.


Если лошадь говорит тебе что ты сумашедший, значит так оно и есть!
 
petrol89Дата: Среда, 06.02.2008, 11:18 | Сообщение # 2
Генерал-майор
Группа: Участники
Сообщений: 455
Репутация: 6
Статус: Offline
та я всьо понял.... будим зашищять....
 
overДата: Среда, 06.02.2008, 12:09 | Сообщение # 3
Генерал-полковник
Группа: Участники
Сообщений: 1044
Репутация: 9
Статус: Offline
gunsmilie pray deal

ovorok
 
HARDTECHNO - Неофициальный форум студентов ВНТУ » Бугага » Байки-Загибайки » Програма по захисту укрaїнської мови (язика)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Партнёры Реклама Статистика
  Яндекс цитирования СтудЗона: рефераты, преподаватели, студенты... be number one Rambler's Top100 рефераты Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів Топ Суперраскрутка 1
Copyright © 2024 by MCF Studio
Хостинг от uCoz